Sinopsi
Olga de Soto prossegueix el seu treball de recerca coreogràfica els vectors principals són la història de la dansa i la percepció, dirigint la seva mirada cap a La Taula Verda, obra del coreògraf alemany Kurt Jooss, estrenada el 1932, pocs mesos abans de l’ascens de Hitler al poder a Alemanya, inspirada en una dansa macabra de l’Edat Mitjana i considerada una de les obres políticament més compromeses del segle XX, en què el coreògraf denuncia l’auge del feixisme i la guerra.
SINOPSI
Què recorden d’una obra escènica aquells que han realitzat un espectacle fa molt de temps, o aquells que permeten, gràcies a la seva tasca, que continuï existint avui en dia? En què consisteix la feina de transmissió? Què és ser intèrpret, ballarí? Quin és el lloc que ocupen i el paper que juguen els ballarins en la història de la dansa? Com evoluciona una obra dins de la seva pròpia història? I en el si de la Història? Quin impacte té una obra políticament compromesa en la memòria del públic?
En un escenari nu, acompanyada d’una pantalla en la qual són projectats vídeos i imatges d’arxiu, Olga de Soto relata el seu treball d’investigació al voltant de l’obra mítica del coreògraf alemany, compartint troballes inesperades, recollits al llarg d’un camí dramatúrgic ric que s’articula en direcció d’una memòria col·lectiva emocionant.