La complicitat és la clau de l’èxit

Autónomos, el musical

Autónomos, el musical
01/11/2022

Vaig anar a veure Autónomos, el musical fa cinc anys, quan la sala Golem’s era l’Almeria Teatre. Érem una bona colla i ens ho vam passar superbé; la majoria autònoms, així que ja us podeu imaginar quin far de riure que ens vam fer.

L’Alex Martínez Vidal i l‘Andreu Rami creadors, guionistes i intèrprets d’aquesta comèdia musical són uns autèntics cracs, el seu sentit de l’humor és agut, fresc, enginyós. Amb ells, al piano, el músic Joan Berenguer; un altre crac de l’humor i compositor dels números musicals d’aquest musical.

La setmana passada hi vaig tornar amb la meva parella. Tenia ganes de riure i passar-m’ho bé.
I vam riure, i ens ho vam passar superbé!

Tot i que bàsicament el guió és el mateix, s’ha anat actualitzant i posant al dia ; gràcies al suport audiovisual humorístic on apareixen cares superconegudes del món de la televisió i de l’espectacle, i gràcies a les divertidíssimes cançons que interpreten tots dos actors al llarg del musical.

El resultat és una divertida comèdia musical que parodia la soferta vida dels autònoms espanyols.

La complicitat entre tots dos actors és la clau principal per la qual aquest espectacle encara funcioni després de tant de temps. Alex, Andreu sou genials!

La renovació de l’espai tot canviant la disposició del públic, amb petites taules i cadires, eliminant el clàssic format de seients en renglera, crec que ha estat tot un encert. El públic ens sentim més a prop dels artistes i ho vivim tot amb més intensitat. A part es pot consumir alguna beguda mentre gaudim de l’espectacle.
Enhorabona, Victor Álvaro per aquest canvi.

Andreu és increïble la quantitat de personatges que amagues sota la teva aparent timidesa. Ets genial, com a persona i com a actor. Gràcies!

Us recomano que hi aneu. Jo no vaig parar de riure.

Paraula d’autònoma.

← Tornar a Autónomos, el musical

Enllaç copiat!