Un viatge entre generacions

Blanca Desvelada

A partir de 16,00€
Comprar Entrades
Blanca Desvelada → Aquitània Teatre
24/05/2024 - Aquitània Teatre

“Blanca Desvelada” és una joia teatral que no es pot deixar passar. Aquesta obra, escrita i dirigida per Montse Bonet, ens submergeix en un univers on les històries de tres generacions de dones es teixeixen amb una sensibilitat exquisita.

La protagonista, Blanca, interpretada amb una força commovedora per Alejandra Jiménez-Cascón, navega pels records familiars amb una delicadesa que arriba al cor. L’actriu aconsegueix transmetre la complexitat de Blanca, una dona atrapada entre el passat i el present, amb una autenticitat que et deixa sense alè.

L’escenografia minimalista de l’obra crea un espai íntim que permet que l’actriu brilli i tot el pes de la narració caigui en les seves interpretacions dels personatges que hi apareixen. Cada detall està cuidat amb una precisió que fa que l’espectador se senti part de la història, vivint cada emoció en primera persona. La combinació d’aparicions de diversos personatges interpretats per la Alejandra Jiménez-Cascón et transporten a diferents èpoques i llocs amb una fluïdesa sorprenent.

Un dels punts forts de “Blanca Desvelada” és com tracta temes universals com la memòria, la identitat i els llaços familiars. L’obra aconsegueix tocar aquestes qüestions amb una profunditat que et fa reflexionar molt després d’haver sortit del teatre.

← Tornar a Blanca Desvelada