Una fusió entre una performance i una dramatúrgia trencadora

Carretera N-340

Carretera N-340
06/05/2016

Em fa especial il·lusió començar a escriure aquesta entrada al Blog, perquè es tracta de la nostra valoració número 175 que fem aquesta temporada, exactament el nombre d’espectacles d’Arts Escèniques que hem pogut veure des del passat mes de setembre.

Em fa també il·lusió, perquè ha correspost a una proposta arriscada de l’Antic Teatre, que de ben segur, amb el poc temps que el coneixem ha aconseguit obrir-nos una porta a una mena de Teatre alternatiu al que no estàvem massa acostumats i que està canviant la nostra manera de viure el Teatre.

CARRETERA N-340 es tracta d’una mena de fusió entre una performance i una narració amb dramatúrgia teatral. La companyia Colectivo-340, és resident de El Graner, centre de creació. Durant el mes de juliol de l’any 2015 els components de la Companyia, van recórrer la Carretera N-340 des del quilòmetre zero a Puerto Real, Cadis, fins al 1.248 a la plaça d’Espanya de Barcelona. Els espectadors han d’estar oberts a viure, com en un somni, totes les experiències que des de l’espai escènic s’intenta transmetre. Alguns moments a mi em van fascinar, malgrat que en d’altres m’hauria agradat accelerar l’acció.

Una proposta trencadora, que potser no es apte per qualsevol tipus d’espectador.

Podeu llegir la valoració sencera si cliqueu AQUÍ

← Tornar a Carretera N-340

Enllaç copiat!