la felicitat no és una qüestió de fórmules

El tigre

El tigre
30/05/2024 - Espai Texas

Aquesta setmana m’he estrenat a la nova sala de teatre de Barcelona, l’Espai Texas. Han pogut reprogramar molt bones obres, però al final he decidit per anar a veure “El tigre

L’obra de teatre “El tigre“, dirigida per Ramon Madaula i protagonitzada per Mercè Martínez i David Olivares, és una comèdia refrescant que aborda de manera divertida el món del desenvolupament personal i la recerca de la felicitat. La trama gira entorn d’un coach de la felicitat que intenta ajudar a una fotògrafa en dificultats personals, utilitzant tota mena de receptes motivacionals per a transmetre-li positivitat, malgrat la incredulitat d’ella.

L’actuació de Mercè Martínez i David Olivares és destacable, aconseguint crear una química en escena que fa que el públic se submergeixi en la història i s’identifiqui amb els personatges.

La direcció de Ramon Madaula aconsegueix mantenir un ritme àgil i entretingut, mantenint l’atenció de l’espectador en tot moment. Ja he pogut veure les últimes propostes que ha anat dirigint i l’apropament de la comèdia és tot un encert.

Hi ha un parell de moments que hi ha hagut una pausa i a fosques, on la gent s’ha pensat que era el final de l’obra. Però no ha estat així, ja que ens espera un final divertit però que et descol·loca. En resum, “El tigre” és una obra teatral que combina humor, reflexió i bones actuacions, oferint al públic una experiència teatral única i enriquidora. Ideal per a aquells que busquen una dosi de positivitat i entreteniment en l’escenari teatral de Barcelona. Pots veure la meva opinió a l’enllaç

← Tornar a El tigre

Enllaç copiat!