Per a fracassar millor

Euforia y desazón

A partir de 10,00€
Comprar Entrades
Euforia y desazón → Sala Beckett
04/10/2024 - Sala Beckett

En aquesta original, estranya i inquietant proposta, la companyia catalana El Eje uneix forces amb el director i dramaturg argentí Sergio Boris per a fer un homenatge al fracàs com a refugi.

L’espai escènic construeix una mena de cova plena d’objectes acumulats sense un ordre ni lògica aparent, igual que la trama d’aquesta història, que lluny d’avançar en forma lineal es basa en l’acumulació i la repetició per a retratar l’estat anímic d’aquests cinc personatges atrapats en uns llimbs de l’error.

L’antiga escola d’adults, on només queda un alumne, s’ha convertit també en taller mecànic. Tot està per reparar, tot està per reformar, tot és un error, un fracàs, inclosos els personatges, que vaguen sense cap objectiu més que sobreviure a les circumstàncies, evitant enfrontar-se al món exterior, on les alternatives no semblen molt més esperançadores.

Tots els personatges estan oblidats, atrapats, fora de joc, amb un cert esperit beckettià i grotesc. Les cinc interpretacions són excel·lents i cadascú aporta un punt de vista propi en aquest caos que va creixent sense direcció clara mentre construeix una atmosfera sinistra de euforia y desazón.

En definitiva, una joia singular i improbable en la cartellera de Barcelona que val la pena descobrir.

← Tornar a Euforia y desazón