De la terra al cos i del cor a la terra

La memòria del gel

La memòria del gel
23/11/2023 - Centre de les Arts Lliures

Una proposta intimista absorbent, sacsejadora i visceral. Qüestions ben contemporànies com el poder de la memòria, les cures, les arrels, la infantesa, l’ecologisme i l’amor són fils conductors amb els que l’Ada Vilaró ens proposa reflexionar sobre la necessitat de revaloritzar la vida, tant a nivell individual com a escala planetària.

Les vivències personals són sempre noves oportunitats per nodrir l’imaginari creatiu de cadascú. A La memòria del gel, l’actriu i directora torna a portar al límit aquesta simbiosi, on tota metàfora (i n’hi ha moltes) esdevé una realitat concreta i crua. Les imatges juguen un paper important: la contundent —i no per això menys dolça— interpretació de l’Ada es barreja amb projeccions que donen encara més pes a l’escena, atorgant-li un caràcter gairebé oníric. Pels més nostàlgics, hi ha disponible a la sortida una petita publicació que combina frases extretes del guió amb meravelloses il·lustracions.

Si et va agradar Ink de Dimitris Papaioannou (Festival Grec 2023), t’asseguro que gaudiràs d’aquesta proposta, tot i ser més senzilla i narrativa. A més, veuràs com les ganes de muntanya (paisatge i personatge indispensable a l’obra) s’apoderen del teu cos al sortir del teatre!

 

← Tornar a La memòria del gel

Enllaç copiat!