Cal dir sempre la veritat?

La pell fina

La pell fina
01/07/2023 - Teatre Borràs

Després dels èxits Ovelles i Instruccions per enterrar un pare, el tàndem Yago AlonsoCarmen Marfà ho tornen a petar amb La pell fina, una comèdia divertidíssima, que es va estrenar la temporada passada a la Sala Flyhard i que, els que vam tenir la sort de trobar entrades, la vam gaudir moltíssim.

Sí, he repetit! Així que em vaig adonar que es tornava a programar, vaig decidir de tornar-la a veure, tot i que el canvi d’espai escènic em feia una mica de por. Era passar de l’espai íntim i proper com el de la FlyHard a la d’un gran teatre com és el Borràs. De vegades un espectacle vist en un lloc o altre pot canviar la percepció d’aquest.
Passada la prova, haig de dir que de nou en surto encantada!

Sota el lema Dir la veritat està molt bé, però…Cal dir-la sempre?, La pell fina ens porta a reflexionar, en clau d’humor, sobre quins són els límits de la veritat quan aquesta pot suposar ofendre o fer mal a algú.
El que havia de ser una agradable trobada d’amics es converteix en una situació del tot incòmoda a partir del comentari desafortunat d’un dels amics sobre l’aspecte del fill nounat als recient pares.
Una situació incòmoda que es va complicant cada vegada més.

Els límits del que es pot dir i el que no, per tal de no ferir sensibilitats, es van perdent per l’excés de confiança. Aquest excés de confiança farà que surti a la llum tot allò que realment pensen, i que fins ara no deien.

A  La pell fina també es toca temes com l’amistat, la maternitat, les relacions de parella o els pros i contres de viure a la ciutat o als afores.

Dia d’estrena. El teatre ple de gom a gom. Molts aplaudiments i cares de felicitat.

No us la podeu perdre!

← Tornar a La pell fina

Enllaç copiat!