De bones intencions no en falten

Les bones intencions

Les bones intencions
13/11/2022 - Diversos espais

 

 

Les bones intencions arriba a Teià en plena Festa Major.

Escrita per Marc Artigau i dirigida per Joan Maria Segura i Bernadas, Les bones intencions és una comèdia dramàtica-folklòrica en la que la diversió està cent per cent assegurada. Principalment per les magnífiques interpretacions de Miriam Iscla i Joan Negrié, que a banda de ser un duet amb molta química, demostren el gran talent interpretatiu que tenen a l’hora de fer comèdia.

Les bones intencions es va estrenar a la Sala Trono de Tarragona (maig de 2022) i des de les hores no ha parat de fer gira per molts indrets de Catalunya.

Les bones intencions és un espectacle de picarols, barretines, faixa, gandalla, ronyonera i vambes. Sí, sí, heu llegit bé. De ronyonera i vambes. I com és això? Perquè la Paula i en Pere, els protagonistes de tota aquesta disbauxa, són dues persones solitàries que no han tingut gaire sort en la vida, ni les coses els ha sortit com s’esperaven. Es van conèixer una nit en un descampat fent un intercanvi de substàncies i allà, enmig d’aquella visionària trobada, van tenir una idea: muntarien una empresa de festes temàtiques personalitzades.

I pim, pam ja són sòcis.

Avui és el gran dia, els clients són a punt d’arribar. Tot està a punt, o quasi a punt. Res no pot fallar.

Per aquesta ocasió han creat una gran festa catalana. Ell s’ha vestit d’hereu i ella de pubilla; i el públic amb barretines, ja que en som els figurants.
S’ha d’assajar. És molt important per tal que tot surti bé.
Festa, cançons, ball i confeti. No hi falta de res. La festa està a punt de començar…
El que passa… ho heu de viure.
Només us puc dir que es tracta d’una peça de teatre per passar-ho bé, riure i oblidar-te per uns instants de tot el que ens rodeja.

La proximitat, la interacció dels actors amb el públic i la participació d’aquest últim, són alguns dels principals ingredients per aconseguir una vetllada d’allò més divertida.
El que està clar és que de bones intencions no en falten.
Nosaltres hi vam anar en colla i la veritat és que ens ho vam passar molt bé.

***/****

← Tornar a Les bones intencions

Enllaç copiat!