Un regal

L'illa deserta

L’illa deserta
17/06/2024 - La Villarroel

Podria donar una recomanació molt senzilla: és una delícia, no te la pots perdre.

I acabar aquí perquè és un muntatge que no necessita molt més, si t’agrada el teatre, has d’anar-hi. I et diria que si el teatre no fa per tu, amb aquest muntatge, que és un regal sobre la vida i les casualitats i també les sincronicitats, ho agafaràs amb ganes, o almenys gaudiràs, ploraràs, riuràs, et sentiràs identificada en algun moment, recordaràs històries de la teva adolescència probablement…

Necessites més motius? Acompanya’m en un mini viatge d’unes quantes raons més per a descobrir per què aquesta Illa Deserta és d’allò més imprescindible que hi ha ara mateix en la cartellera:

La història és una xulada, una concatenació de preguntes que es resolen contant-te la història de dos personatges, ell i ella, des de diferents punts de vista, des de diferents camins que es van succeint segons les decisions que els personatges van prenent. Segur que alguna vegada t’has preguntat què hauria passat si en comptes de prendre una decisió, que t’ha portat per la vida que tens ara, haguessis pres una altra. Hi ha casualitats? hi ha destí? Què hi ha en cadascuna de les nostres eleccions? A les d’ell i ella històries plena d’anècdotes, passions, emocions i molt molt d’amor.

Darrere d’aquest ‘ell i ella’ estan la Maria Rodríguez Soto i en Isak Férriz; no exagero si dic que per a mi la Maria Rodriguez és de les millors actrius catalanes del moment. La seva naturalitat, com passa d’un personatge a un altre sense parpellejar i fent-lo tot tan autèntic, i Isak Férriz, que l’acompanya en la seva manera trepidant d’actuar, encara que Maria és molta Maria.

El ritme és molt ràpid, canviant, a vegades no et deixa alè per a recompondre’t i captar tots els detalls del que està passant i a vegades es deté i alegra perquè puguis respirar i viure de manera més intensa això que estan vivint ell i ella.

I el final, ai, aquest final és el fermall d’or a aquest regal teatral.

Jo crec que amb aquest mapa que t’he dibuixat fins a la Illa Deserta ja només et queda anar fins al teatre i gaudir. De res.

← Tornar a L'illa deserta

Enllaç copiat!