Homenatge a l’ofici teatral a l’estil La Zaranda

Manual para armar un sueño

Manual para armar un sueño
10/06/2024 - Teatre Romea

45 anys damunt dels escenaris és una xifra amb la qual comptades companyies espanyoles poden comptar, i per descomptat La Zaranda és un referent teatral, sobretot per a les persones més teatreras.

I en aquesta celebració, han decidit realitzar el muntatge Manual para armar un sueño, on, amb el seu particular llenguatge, fan un homenatge a la professió teatral, amb les seves anades i vingudes, amb les seves caigudes i els seus ressorgiments, amb les temptacions i els llocs foscos, però també amb molta llum íntima.

Potser aquesta obra, com la majoria de muntatges de la companyia, no és del tot compresa pel gran públic, ja que tenen una manera de fer teatre molt particular: intimista, amb un humor molt propi, amb escenaris que sempre tenen alguna cosa de lúgubre però que omplen d’esperança i poesia amb els textos, irònics i amb moltes picades d’ullet manifestament crítiques i amb les imatges. Però endinsar-se en el món de La Zaranda amb la mirada oberta i disposada a rebre, pot ser una grata sorpresa.

Et diria que t’atreveixis a unir-te a aquest viatge pels secrets de l’ofici d’artista de la mà de qui sap bé del que parla, perquè porten molts anys explicant-ho de la millor manera: damunt de l’escenari.

← Tornar a Manual para armar un sueño

Enllaç copiat!