Un deliri amorós

One night at the Golden Bar

One night at the Golden Bar
09/07/2023 - Centre de les Arts Lliures

Alberto Cortés és director d’escena, dramaturg i performer.
One night at the Golden Bar es va estrenar el setembre passat en el Festival Terrassa Noves Tendències (TNT)
Es tracta d’una proposta atrevida, un estira-i-arronsa entre el convencional i la modernitat.
Es tracta d’un soliloqui. Cortés parla des de la soledat. Paraules profundes, plenes de sinceritat que neixen del seu jo més intern. Però també hi ha instants de silencis. Silencis plens de denúncies i reflexions. Afirmacions. Repeticions.
Cortés juga amb el públic, recita, canta, balla, filosofa.

Cortés ens parla des de la tendresa i la fragilitat sobre l’amor platònic, l’amor carnal, l’amor romàntic. Ens fa riure, ens commou, ens fa reflexionar.

One night at the Golden Bar és una proposta que no et deixa indiferent. Hipnòtica. Un joc teatral on la paraula agafa força.
No pots deixar d’escoltar-lo. El seu discurs t’atrapa. Ens permet entrar al seu terreny. Sentim el seu dolor, la seva tristesa, la seva ràbia.

El músic Cesar Barco Martínez l’acompanya al llarg de l’espectacle. Amb la seva música crea l’atmosfera adequada a cada situació.

One night at the Golden Bar és una mescla de performance de poesia i dansa, teatre experimental i teatre contemporani. Text, música, moviment, poesia i creativitat.
És una reivindicació, un ritual, una declaració d’amor, un discurs queer, un cant a la fragilitat i a la vulnerabilitat, un clam a la identitat de gènere, a les relacions afectives i a les diferents manifestacions de l’amor.

← Tornar a One night at the Golden Bar

Enllaç copiat!