Color, plomes i molta diversió

Priscilla, el musical

A partir de 20,37€
Comprar Entrades
Priscilla, el musical → Teatre Tívoli
06/10/2024 - Teatre Tívoli

Les penes i els moments durs es poden explicar amb un somriure a la boca i amb molt de color, purpurina i plomes. L’alegria i les amistats, a vegades, ajuden a afrontar les dificultats que es presenten a la vida. Una bona cançó t’aixeca l’esperit i les ganes de tirar endavant.

Una versió més de Priscilla i al teatre es torna a plantar un autobús que portarà a dos drag-queen i una dona trans en un viatge cap a una actuació enmig del desert que els hi canviarà la vida. Però realment serà el viatge, i no la representació, allò que determinarà el seu futur.

Com la pel·lícula de 1994, aquest musical s’acompanya d’un repertori de cançons d’èxits del pop i la música disco amb llibret original de Stephan Elliott i Allan Scott. Tot i la duresa d’algunes escenes, aquesta obra és un cant a la vida, a lluitar per aconseguir ser una mateixa i a comptar amb les persones que estan al voltant.

Amb un muntatge increïble i una escenografia que aporta exactament tot allò que necessita el relat, meravella especialment el vestuari, els tocats i tota la posada en escena de llums i colors. La rapidesa per canviar de decorat i de vestimenta es mereix un aplaudiment molt extens.

Començant per les dives que sorgeixen del cel en el primer moment per explicar que estan “plovent homes” (quines veus!), passant per tot el repartiment de ballarins/es i cor, i tancant amb els protagonistes el repartiment és fascinant. Mostren el seu talent cantant, ballant i interpretant.

Cristóbal Garrido/Sharonne, Víctor González i Daniel Garod com a trio principal tenen una química molt interessant, les seves interaccions mostren una amistat d’anys, amb les seves bromes internes i les picabaralles pròpies. A poc a poc els seus personatges van deixant veure qui són realment, es treuen les seves pors -que amagaven sota una màscara de sarcasme- i abracen tot allò que els hi fa ser ells/es.

Musical divertidíssim, ple de cançons que enganxen al públic i el fa ballar i cantar a la seva butaca. Un dia difícil i cansat es transforma en una oportunitat sota el filtre de Priscilla, quina felicitat!

← Tornar a Priscilla, el musical