Quin camí hem de prendre per intentar que la nostra vida valgui la pena ?

Quan acabi la nit

Quan acabi la nit
05/09/2016

El Col·lectiu la Santa ens presenta aquest projecte de la dramaturga Laura Mihon dirigit per Àurea Márquez, una actriu a la qual admirem i que ens ha sorprès molt gratament amb aquesta estrena com a directora.

Tres històries que ens plantegen el mateix dilema, quin és el rumb que hem de donar a les nostres vides ? Quin camí hem de prendre per intentar que la nostra vida valgui la pena ? Ens hem de conformar amb només “respirar” i deixar passar els dies? Hem de lluitar per canviar quelcom ? Hem de perseguir els somnis ?

Les tres històries estan interpretades pels tres actors que realitzen uns canvis de registre realment admirables i que amb pocs elements de vestuari ens mostren uns personatges totalment diferenciats i identificables. Adrià Olay, Arántzazu Ruiz i Jordi Sanosa passen d’una història a l’altra sense cap necessitat de fosos en negre i amb la complicitat dels pocs elements escenogràfics que reforcen els diferents espais. A cada història un dels personatges, interpretat per Jordi Sanosa, és aquell que planteja el dubte, la veu de la consciència que els hi fa qüestionar si el camí de vida que han escollit és el que volen seguir, si realment els somnis són els que han de perseguir o és millor acomodar-se al camí que en un moment donat han decidit seguir.

Una proposta que ens obliga a reflexionar i que ens afecta a tots, joves i grans, que hem pres una opció de vida que potser, i només potser, no és la que realment voldríem.

Si voleu, podeu veure la crònica sencera clicant AQUÍ

← Tornar a Quan acabi la nit

Enllaç copiat!