L’urraca és menja l’escenari

Quant temps em queda?

Quant temps em queda?
11/07/2023 - Teatre Borràs

Quant temps em queda?” és la nova comèdia que he vist de Marta Buchaca. Ja m’ho vaig passar molt bé amb “Rita” i aquesta obra continua amb una bona comèdia plena de gags.

Què faries si et quedés un any de vida?, i si són uns mesos?, ara un més i és segur que fas el traspàs en el dia assenyalat. És llavors quan en Pere vol tenir-ho tot lligat, com sempre amb una llista amb totes les coses que vols fer abans de morir i el més important de tot. Tenir-ho tot ben lligat per a la teva dona. Però a vegades, no tot pot estar ben lligat. No tens opció i tot s’esguerra i se’n va a la merda.

A partir d’una premissa sobre el temps que ens queda de vida, ens trobem amb quatre personatges que s’embolica en cada moment. Amb situacions força divertides. És la comèdia clàssica de situació, amb entrades i sortides que serveixen per augmentar els malentesos entre els protagonistes.

I amb aquesta premissa podem anar d’un gag a altra sense dilatació. Agafa un ritme molt ràpid i que el riure és un bon acompanyant.

Amb una gran interpretació de tots quatre actors, he de dir que el paper de Betsy Túrnez és un petit caramel que eclipsa a la resta cada vegada que apareix. Amb el seu paper de “cotorra” i amb un riure contagiós enamora des del primer moment. Segur que us recordarà un personatge d’una sitcom molt coneguda.

Pots veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

M’he trobat amb una obra que m’ha fet riure, sense haver de patir veient a la resta de públic rient i jo l’únic que ni somreia. Hi ha moments que he rigut amb ganes. Una obra per passar-ho bé, per riure una bona estona, per gaudir d’una tarda de qualsevol dia.

← Tornar a Quant temps em queda?

Enllaç copiat!