La poètica del risc

The Genesis

The Genesis
19/07/2024 - Teatre Coliseum

The genesis, el primer espectacle de la companyia danesa Copenhaguen Collective, arriba a Barcelona després de la seva resen estrena (4 de juliol de 2024) al Baltoppen LIVE de Copenhaguen.
Es tracta d’un espectacle que combina dansa i circ contemporani.

En un escenari buit, i sota la direcció de Patrick King i Johan King Silverhult, una vintena d’artistes de circ i dansa de diferents nacions i cultures (Dinamarca, Austràlia, Perú, Canadà, Regne Unit, Uruguai, Finlàndia, Espanya, Xile, Portugal, Estats Units,  Alemània, Brasil, Irlanda, França), ens regalen moments visualment i tècnicament extraordinaris. Ells són l’autèntic espectacle! Proesa física i virtuosisme dins un paisatge emocional abstracte. Salts, posicions i equilibris fora del comú, verticals, figures impossibles, posicions estàtiques i en moviment, exercicis en solitari i en grup, dansa contemporània i coreografies. Tot executat amb elegància i coordinació.

La música, present durant tot l’espectacle, i la il·luminació, han acabat d’arrodonir aquest muntatge, creant ambients únics.
La música és del compositor Leif Jordansson. Jazz, rhythm and blues, música disco, clàssica, ambiental.
El disseny d’il.luminació de Stefan Goldbaum Tarabini, especialista en efectes especials, ha creat, per una banda, un ambient místic i fantàstic, i per una altra el que ens podríem trobar en un pub o club nocturn.

The genesis és un espectacle que explora les relacions humanes i ens parla de la necessitat que tenim els éssers humans de relacionar-nos entre nosaltres i de com depenem els uns dels altres, demostrant que hi ha moltes coses que una persona no pot fer per si sola.

The Genesis és un espectacle que no s’hauria de perdre ningú.

Forts aplaudiments durant tot l’espectacle.
Un final espectacular.
Tot el públic dempeus no vam parar d’aplaudir durant una bona estona.

← Tornar a The Genesis

Enllaç copiat!