El llenguatge de l’acrobàcia

The Genesis

The Genesis
18/07/2024

The Genesis és el nom del primer muntatge del Copenhagen Collective, un grup de 20 acròbates de 15 països diferents coordinat per Søren Flor, que els va reunir fa 6 mesos aconseguint un espectacular muntatge que no dubto que recorrerà tots els teatres del món.

No sabíem exactament què anàvem a veure i m’he quedat estorada i perplexa al veure un escenari buit amb tots els artistes treballant en diferents figures, individuals, en parella o col·lectives aconseguint  brillants números acrobàtics de tanta dificultat que desafiant totes les lleis físiques, mantenen al públic amb un ai al cor constant.

En algun moment tots els artistes estan treballant simultàniament en diferents figures en moviments espectaculars que no podem veure en detall i ens sembla que ens estem perdent alguna cosa especial.

L’espectacle és tan sorprenent perquè les acrobàcies s’aconsegueixen sense llums de colors, ni vestits vistosos, ni cap element d’ajuda, amb molt poca música que acompanya només alguns moments especials.

És el cos dels acròbates que ens enlluerna pel seu virtuosisme figuratiu i perquè són capaços d’aconseguir un llenguatge corporal d’una gran expressivitat. Hi ha moments d’acostaments, de rebuig i moments d’una gran tendresa. És el llenguatge de la humanitat, de les relacions personals, de les relacions de grups en les que apareix un líder, un combat, una unió que enforteix el grup.

Tot plegat, una meravella que no es pot perdre. Només hi són una setmana

← Tornar a The Genesis

Enllaç copiat!