Grans èxits

The Hole X

The Hole X
22/12/2022

Fa més de 10 anys que es va estrenar el primer The Hole, un espectacle que barrejava circ, burlesque i cabaret a parts iguals. Un dels grans èxits de LetsGO, que va tenir dues continuacions i que ara torna –a propòsit de la celebració d’aniversari- amb un show que reuneix els números més recordats de la seva llarga trajectòria. De fet, la majoria són del primer espectacle, potser el més picant i divertit dels tres. I amb ell tornen alguns dels personatges més curiosos, com el pony loco, la rata Maria del Mar, la Madame de Vinila Von Bismark o el mestre de cerimònies d’Àlex O’Dogherty. Ell va estar a l’inici de tot i queda ben clar que entén perfectament de què va tot això (el substitueixen en dies concrets Eva Isanta, Canco Rodríguez i Víctor Palmero).

Els espectadors habituals del show potser no trobaran gaire diferències ni novetats. La més gran és que ara tot es fa en una carpa i no en un teatre, però pel que fa a la resta (decorat i vestuari inclosos) tot segueix igual. També la majoria de números de circ ja s’han vist abans, però això no els hi treu risc ni qualitat. L’espectacle es sustenta en part en aquests números, i això mai defrauda.

Podríem dir, doncs, que The HoleX ha aprofitat el desè aniversari per fer una pausa, tornar als orígens i agafar embranzida de cara al futur. Segur que aquesta carpa que ara llueix en el Port Vell de Barcelona acollirà properament noves experiències del mateix estil.

← Tornar a The Hole X

Enllaç copiat!