La mentida i la hipocresia en aquest vodevil

The Party

The Party
22/09/2023 - Teatre Poliorama

Nova proposta d’aquesta temporada. Aquest cop amb “The party” al Teatre Poliorama.

Té molts ingredients que fan recomanable aquesta obra. Un repartiment de luxe amb Àngels Gonyalons, Lluís Soler, Montse Guallar, Biel Duran, Queralt Casasayas, Marta Ribera i Jordi Diaz. Un text molt divertit de Sally Porter, amb unes rèpliques divertides. Tracta de diferents temes actuals i candents. Però, sempre hi ha un però…

Com he comentat el repartiment és del millor que podem tenir per una obra com aquesta. Hi ha personatges estridents, altres divertits i cap de centrat. Tots tenen el seu punt divertit en aquesta comèdia.

El text ple de referències actuals. La política, la mort, la sanitat, les relacions de parella,… va tocant diferents temes i els tracta d’una forma molt normal i propera. Els principals la mort i la salut; on veiem com de sarcàstic poden ser els polítics defensant una sanitat pública i a la primera van a una clínica privada. La ideologia política i els valors, ja no parlem. Estem dient que la protagonista és la pròxima ministra de Sanitat. I el tema amb el que més entra és el feminisme, la gelosia i els nous models de família.

Tens el focus en tot l’escenari, en un lloc tens dos personatges parlant i a l’altre veus com altres dos van fent la seva amb una cosa més divertida. És constant, molt dinàmic l’acció. Tens inputs constant que veus que més tard tenen el seu motiu.

Pel que he parlat amb altres persones que l’han vist, la comparen molt amb la versió que es va fer al cinema. No sé si és un dels motius per qui no ha acabat de convèncer del tot. Com no he vist la pel·lícula, m’ho he passat força bé i rient en algunes escenes.

El públic va riure de valent, jo també. Però en finalitzar em vaig adonar que semblava que no era una obra del tot rodona. Hi ha un començament i un final brillant. Podríem dir que amb ‘sorpresa’ final. Però en mig hi falta una mica d’engranatge.

Com sempre dic, aquesta és la meva opinió. El millor que pots fer, és anar al teatre i dir que t’ha semblat. Podeu veure la meva opinió a l’enllaç

← Tornar a The Party

Enllaç copiat!