Eufòria exultant

The Rocky Horror Show

The Rocky Horror Show
31/10/2023 - Teatre Coliseum

Hi ha persones que pensen que no encaixen en cap ambient, que no aconsegueixen trobar el seu lloc a la societat perquè son el que les altres denominen rares o freaky. No s’ha d’oblidar que sempre es pot trobar a aquells que son iguals o semblants a una mateixa, només cal saber on buscar.

Janet i Brad es comprometen i en el seu viatge per visitar a un antic professor d’ell, enmig d’una tempesta, es queden barrats i han de demanar ajuda a l’única casa que troben els voltants. A dins coneixeran a Frank-N-Furter i al seu servei, uns personatges peculiars. Tota la trama narrada i envoltada per temes musical que sobresurten dels paràmetres.

Directe des del West End de Londres, l’eufòria i la diversió omplen l’escenari durant aquest espectacle. La desinhibició i la cerca de la llibertat física i mental son un dels leitmotiv d’aquesta aventura. El muntatge, la música en directe, les veus i un so perfecte formen una producció magnífica que l’espectadora no vol que acabi mai.

Amb una energia intensa que no decau en cap moment de l’espectacle, no deixa respirar al públic ni un sol moment. L’atrapa i l’obliga a ballar i cantar -ja sigui en veu alta o dissimuladament-. La brutalitat d’aquesta obra és que convergeix a tot el públic en un únic estat d’ànim: l’alegria i la joia. És una experiència compartida que no s’oblida fàcilment i que se celebra conjuntament amb els 50è aniversari del musical.

Richard Meek és un Frank-N-Furter espectacular, la força i passió amb les que domina el personatge i l’escenari són revolucionàries. És el pol on totes les mirades es dirigeixen quan intervé, la seva veu potent ressona a tot el pati de butaques i deixa amb la boca oberta en cada nota que entona. Haley Flaherty (Jane), Reece Budin (Brad), Darcy Finden (Columbia), Suzie McAdam (Magenta), Kristian Lavercombe (Riff Raff), Joe Allen (Eddie, Dr. Scott) i tot el repartiment de fantasmes i servents ho donen tot durant tota la producció. Veus increïbles i una presència a l’escenari immensa.

Quina absoluta meravella la Magenta i el Riff Raff de McAdam i Lavercombe, ells son els artífexs del número per excel·lència d’aquest musical Time Warp, una coreografia amb una lletra i melodia que estan gravades a foc al cap de qualsevol que hagi vist alguna vegada l’obra o la pel·lícula i que agermana a tot el públic cantant i remenant les cames.

Tot el que es pugui dir queda curt per descriure un gran musical fet per un equip magnífic, que es podria veure en bucle i mai cansaria.

← Tornar a The Rocky Horror Show

Enllaç copiat!