El musical que tothom volia veure d’Eurovisión

Tuelf points, el musical más Eurovisivo

A partir de 16,00€
Comprar Entrades
Tuelf points, el musical más Eurovisivo → Teatre Condal
13/04/2023 - Teatre Gaudí Barcelona

Ahir a l’estrena de “Tuelf Points, el Musical”. Un concert teatralitzat amb música i veus en direct; molt marca de la casa, al Teatre Gaudí. Un teatre especialitzats en musicals en petit format però amb una curada qualitat. Però 5 punts? Doncs al meu parer si. He vist una obra amb qualitat, m’ho he passat de conya, he desconnectat, he sortit amb les piles garregades, els actors/actrius canten com moltes vegades ens ho han demostrat.. Què més vull?

Una cosa que crida l’atenció és que tenim per un costat l’escenari i la pantalla que ens serveix per identificar les cançons, l’any i l’intèrpret de la cançó televisiva. A més de personatges amb col·laboracions especials.

Un espectacle amb versions originals d’aquelles cançons eurovisives, conegudes i no conegudes, pel públic.
Ahir va ser una autèntica festa. Poques vegades he estat en un teatre aplaudiment, cantant i taral·lejant les cançons. I una proposta similar “Lo tuyo y lo mio” veu de la mateixa font (i equip)

L’argument és una mica surrealista, ja ho vaig comentar a la sortida. Però suficient per anar en aquest viatge en les diferents dècades que s’ha vist el Festival d’Eurovisió. Un espectacle apte pels fans d’Eurovisió i d’aquells que no els agrada, com en el meu cas, que vaig sortir content i amb un somriure pel moment fantàstic que vaig passar.

Cal indicar que la part de llum, vídeo, sonor és un punt a favor. I tant l’actuació dels actors/músics com les seves veus un regal pels sentits. S’ho han treballat de valent i se’n surten amb un espectacle que mereix omplir cada dia.

Podeu veure la meva opinió al següent enllaç.

← Tornar a Tuelf points, el musical más Eurovisivo