No necessites fer un drama, necessites fer turisme

Turisme Rural

A partir de 19,60€
Comprar Entrades
Turisme Rural → Teatre Borràs
18/10/2024 - Teatre Borràs

Aquest cop tornem al Teatre Borràs. Ja sé que és una comèdia a l’ús per riure i poc més, però amb ganes de seguir la setmana amb un petit somriure.

Turisme Rural” és una comèdia teatral que ens transporta a un entorn aparentment idíl·lic: una casa rural perduda enmig de la natura, on diversos personatges amb motxilles emocionals molt diferents es troben per passar uns dies de desconnexió. El que promet ser una estada relaxant es converteix ràpidament en un còctel de malentesos, tensions i situacions còmiques que posen de manifest les complexitats de les relacions humanes.

Ens regala una comèdia d’embolics amb tocs subtils de terror, però sempre sense deixar de ser fidel al seu gènere còmic. Amb un repartiment brillant, Ivan Labanda i Mireia Portas es posen a la pell d’uns autèntics “pixapins”, habitants de ciutat que es troben fora del seu element en el món rural. Amb la seva gràcia innata i un domini absolut del ritme còmic, aquests dos actors aconsegueixen arrencar riallades constants al públic.

D’altra banda, Lluís Villanueva i Anna Güell brillen com a parella de rurals esquerps. La seva presència a l’escenari és imponent i, sovint, eclipsen els altres personatges amb una energia innegable que omple cada escena. Els seus diàlegs i gags estan carregats de caràcter, donant vida a una parella que, tot i ser aparentment poc acollidora, aconsegueix captivar l’audiència. Joel Cojal ens presenta al fill d’aquesta parella, però amb pocs moments per sobresortir-ne

Si el que busqueu és una comèdia clàssica per desconnectar i passar una bona estona, Turisme Rural és, sens dubte, la vostra obra. Amb situacions hilarants, personatges entranyables i una trama d’embolics plena de sorpreses, aquesta producció aconsegueix fer riure des del primer minut. Els diàlegs enginyosos, els malentesos i les situacions absurdes, barrejats amb l’excel·lent treball d’actors fan d’aquesta comèdia una aposta segura per gaudir d’una nit de teatre amena i entretinguda.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Tornar a Turisme Rural