Riures que arriben del més enllà

Turisme Rural

A partir de 19,60€
Comprar Entrades
Turisme Rural → Teatre Borràs
20/10/2024 - Teatre Borràs

Turisme Rural és una comèdia repleta de girs inesperats que fan que l’espectador es mantingui en tensió en tot moment. Galceran i Belbel són els responsables d’aquesta obra els embolics de la qual, a vegades una mica forçats o massa llargs, ens porten a situacions inversemblants que desemboquen en un final inesperat.

Els cinc actors que estan sobre l’escenari juguen amb els diàlegs per a fer que ens fiquem en la història, encara que en algun moment puguin semblar-nos excessivament estridents. El decorat és el saló d’una casa rural en la qual la parella protagonista passarà un cap de setmana romàntic. Els diferents elements d’aquest saló formen també part de la història: per exemple, un encertat armari el contingut del qual canvia constantment provocant més d’una sorpresa o la porta d’entrada al saló els cops de porta que espanten al principi, però a mesura que transcorre l’obra ja gairebé ni els sentim. I com a colofó final el fum d’ambient i els jocs de llums que donen suport a les escenes d’embolic matrimonial i de terror sanguinari.

En definitiva, Turisme Rural és una comèdia a l’ús, una obra per a passar una bona estona sense provocar una gran riallada, però sí petites ganyotes simpàtiques. El desenllaç final s’articula entorn d’un gir inesperat que arriba gràcies a una trucada de telèfon que aporta lucidesa a tota la trama.

← Tornar a Turisme Rural