Llarga vida al Festival Victòria X Pòdcast

Victòria x Podcast: El búnquer

Victòria x Podcast: El búnquer
22/10/2023 - Teatre Victòria

Ahir al Teatre Victòria es va celebrar la primera edició del Festival Victòria X Pòdcast. Un Festival creat i organitzat per la productora d’Antonio Díaz, El Mago Pop, que, per cert, també hi era present, i la direcció d’Héctor Rojas. 10 Pòdcasts i Live shows basats en Pòdcast i 12 hores ininterrompudes que volen convertir el Festival en el Rècord Mundial de Pòdcast en emissió ininterrompuda.
Va ser una trobada inèdita en tot el país, entre els diferents creadors i el públic.

El festival va començar 12 h amb l’esperat La Vida y Tal presentat per l’Ana Milán i en Sebastián Gallego, guanyadors del prestigiós Premi Ondes al Pòdcast Revelació 2023.

Jo vaig triar El Búnquer, l’aclamat pòdcast de Catalunya Ràdio, protagonitzat per en Peyu (Lluís Jutglar), Jair Domínguez i Neus Rossell, que s’emet des de 2020, de dilluns a divendres, on es repassen, de manera còmica i irònica, les biografiés de personatges particularment d’interès públic.

El programa, dirigit per l’Albert Sayós, té com a punt d’inici una conversa en clau humorística entre els dos primers presentadors sobre la vida d’un personatge històric, en general heroic, però amb alguna particularitat a destacar (psicòpates, dictadors, artistes, assassins, gent de la reialesa, polítics…), per acabar decidint, amb una consulta al públic present o connectat per videoconferència, si aquest personatge podrà entrar al búnquer o no.

Ahir li va tocar el torn a Jaume I El Conqueridor i la seva família.

Va ser divertit no, el següent. Tot i que hi ha un guió a seguir, el bon rotllo i la química entre en Peyu i en Jair, ens van regalar moments d’improvisació impagables. No vaig poder parar de riure. Va ser genial! Tota la platea del Teatre Victòria plena de gom a gom d’un públic, de totes les edats, entregats. Quin bon rotllo!

A més a més d’en Peyu i en Jair, vam gaudir de l’humor i música en directe de la Neus Rossell, que va improvisar una cançó sobre el personatge de torn, mentre tocava l’ukulele. Ha estat tot un espectacle veure a tot el públic cantant la cançó de Jaume I El Conqueridor.

Finalment, com és habitual en el programa de ràdio, es va fer el torn de preguntes i dubtes, sense resposta, que el públic assistent va fer als dos humoristes.

Aquest ha estat el tret de sortida de l’espectacle El búnquer confidencial , que farà gira per diferents teatres de Catalunya. Aquests programes no seran enregistrats i només podran ser escoltats des de la butaca del teatre.

El proper, Joan Carles I al Teatre La Passió d’Esparreguera, diumenge 12 de novembre.

Us deixo la resta, per si voleu anar-hi:

Ossama bin Laden a la Fundació Auditori Palau de Congressos de Girona, divendres 1 de desembre del 2023.
Lluís Companys al Palau de Congressos de Tarragona,  dissabte 13 de gener del 2024.
Vladímir Putin al Teatre Jardí de FFigueres, diumenge 25 de febrer del 2024.
Froilà al Teatre la Llotja de Lleida, dissabte 23 de març del 2024.
Lady Di  al Teatre-Auditori Sant Cugat del Vallès, diumenge 21 d’abril del 2024.
Francisco Franco al Teatre La Faràndula de Sabadell, dissabte 4 de maig del 2024.
Fèlix Millet al Teatre Victòria de Barcelona, dissabte 15 de juny del 2024.

No em negareu que la cosa promet.
Jo ja he fet la meva tria!

Per cert, voldria dir-vos que ahir es va assolir la fita de convertir el Festival Victòria X Pòdcast en Rècord Mundial de Pòdcast en emissió ininterrompuda. Més de 6000 espectadors! Enhorabona!

← Tornar a Victòria x Podcast: El búnquer

Enllaç copiat!