Els dispositius electrònics, la nova droga del S.XXI

#YOUCHARGEME

#YOUCHARGEME
04/07/2024 - Sala Versus Glòries

La sala Versus Glòries arrenca amb la segona edició de #EnDansa, cicle d’estiu de dansa contemporània.
Durant cinc setmanes el públic podrem gaudir de cinc peces diferents de dansa de cinc companyies de diferents estils.

YOUCHARGEME és la primera peça amb la qual es dona sortida a aquesta edició.
Es tracta d’una coreografia creada pel coreògraf i ballarí Juan Mora, integrant del Ballet de Barcelona des de 2023, companyia professional internacional de dansa clàssica i contemporània, amb un missatge molt directe i entenedor.

En aquest muntatge, el coreògraf ha cohesionat expressió corporal, ballet neoclàssic, dansa contemporània i diversos recursos tecnològics, per crear una peça inspirada en la manera actual de viure, impulsada per la tecnologia i la vida digital que hem anat construint a través de les xarxes socials.
Elise Morchain, Natsumi Tsuruta, Chiara Mazzola,Emily Bailey, Gustavo Amaya, João Maciel i Juan Mora ens regalen escenes realment meravelloses. Combinats, solos i coreografies grupals.

YOUCHARGEME ens fa reflexionar sobre l’ús diari que en fem dels dispositius electrònics, del temps que passem connectats als mitjans digitals i de les addiccions a les xarxes socials, com la nomofòbia (por de quedar-se sense bateria, cobertura, quedar desconnectat…) o el narcisisme digital (la recerca excessiva d’un jo idealitzat, mitjançant els likes, visites, missatges o comentaris d’altres usuaris).

Bona feina!

← Tornar a #YOUCHARGEME

Enllaç copiat!