‘Muerte en el Nilo’ arriba a Barcelona

Redacció

A partir del 18 de setembre, arriba al Teatre Borràs de Barcelona Muerte en el Nilo, una versió contemporània del clàssic d’Agatha Christie dirigida per Víctor Conde.

La popular escriptora anglesa va escriure la novel·la l’any 1937. Més endavant, la història va guanyar una enorme popularitat arran de la pel·lícula de 1978 protagonitzada per Peter Ustinov, David Niven, Mia Farrow, Bette Davis i Michael York, entre altres. Com passa amb alguns dels títols més famosos de Christie, Muerte en el Nilo es va estrenar també com a obra teatral adaptada per la pròpia autora l’any 1942. Ara arriba aquesta revisió contemporània d’un imaginari clàssic, una posada en escena actual, música, cançons, coreografia escènica i projeccions.

L’obra explica la història de l’assassinat d’una jove rica durant un viatge en creuer pel Nil, un assassinat fred i sense explicació aparent. El seu protagonista és el cèlebre detectiu Hèrcules Poirot. Durant unes agradables vacances a Egipte, el detectiu coincideix amb Linnet i Simon, uns coneguts seus que estan de lluna de mel al país dels faraons. L’encant de tan meravellosos dies es trenca quan un matí, en el transcurs d’un creuer pel Nil, la bella Linnet apareix morta d’un tret al cap.

Serà capaç Poirot de trobar l’assassí de la jove esposa? Serà capaç de discernir entre imaginació i realitat, tot i estar a bord l’ex parella de Simon, obstinada des del mateix dia del casament a arruïnar el seu matrimoni amb la desafortunada Linnet? El misteri està servit a partir del setembre al Teatre Borràs.

Escrit per
Articles relacionats
La cera puja a l’escenari

La cera puja a l’escenari

Cera i velles cintes de casset. A partir d’aquests dos elements aparentment senzills, Cera: 500 hores de vol comença a enlairar-se per reconstruir fragments de memòries i vides en transformació […]

‘El misantrop’ en l’època dels influencers

‘El misantrop’ en l’època dels influencers

D’entre tots els personatges de la literatura universal que han transcendit la barrera dels segles, el protagonista d’El Misantrop és el més antipàtic. La culpa d’aquesta imatge, però, no és […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!