TEATRE DE PROXIMITAT

Les propostes més estimulants dels teatres de proximitat de Barcelona

Els millors espectacles seleccionats per la redacció de Teatre Barcelona

Redacció

Les sales de proximitat ens fan vibrar: pràcticament sents respirar els actors, es crea un ambient molt especial, i és on es poden trobar els muntatges més singulars, arriscats i amb cares noves.

En aquesta selecció trobaràs els muntatges més estimulants que de les sales que no passen el centenar de localitats.

La viatgera a la Sala Flyhard

La viatgera és una història sobre els límits de la ciència però també és una història d’amor i de segones oportunitats. I de la recerca, de vegades infructuosa, de la millor versió de nosaltres mateixes. Una comèdia de Gemma Rodríguez per als amants dels viatges en el temps.

Paradise al Teatre Akadèmia

A Paradise Kae Tempest reimagina el mite de la llegenda grega de Filoctetes i fusiona temes antics amb sensibilitats modernes per a una potent exposició de camaraderia, lleialtat, traïció i manipulació.

Opereta imaginària al Centre de les Arts Lliures

El director i dramaturg Albert Arribas porta a escena una obra cabdal del teatre europeu L’Opérette imaginaire del suís Valère Novarina amb un repartiment de luxe: Mònica Almirall, Màrcia Cisteró i Oriol Genís.

Hi! I’m Steven al Maldà

Hi! I’m Steven és una proposta de la cia. Les Pinyes que narra la història del Gòtic d’avui. Una història que ressonarà i ens connectarà amb la realitat de molts altres barris, pobles o ciutats. Ara que a les botigues ja no hi ha cadires, on seiem quan sortim de casa?

Worms a la Sala Fènix

Worms és un text de la dramaturga Irene Hernanz dirigit per l’actriu i directora Gemma Charines. Un espectacle que parla de dones en l’absurd. Coloma i Olivia són al funeral del seu pare, però no saben gaire més. Ni qui era ell, ni qui són elles, ni qui és tota aquella gent que ha vingut a acomiadar-lo, ni tan sols on és la seva mare.

A la deriva al Teatre Tantarantana

A la deriva,escrita i dirigida per Lara Díez Quintanilla, és un espectacle de teatre documental sobre els ingressos psiquiàtrics a partir de testimonis reals. Elies Barberà i Marta Montiel seran els encarregats de representar aquests testimonis sobre l’escenari.

Esto no es Jamaica al Teatre Gaudí

Esto no es Jamaica de Carol López ens convida a celebrar la diversitat i originalitat de les ciutats, al mateix temps que ens recorda la importància de protegir el medi ambient i tenir connexions genuïnes amb la nostra comunitat i la naturalesa.

Miss SBarbie a l’Antic Teatre

Morgana Morandi presenta Miss SBarbie (a punk collective history about our messy bodies). Un espectacle col·lectiu, que ens parla i ens implica a totes, prenent i donant coses. Una invitació a fer el que vulguem amb nosaltres mateixes i els nostres cossos!

Rastres al Teatre Eòlia

Rastres de Sara Sors ens explica, a través d’una sèrie d’històries entrellaçades que travessen quatre generacions, la història d’uns personatges que lluiten contra el mateix fantasma, tot i que cap d’ells ho sap.

Escrit per

Teatre Barcelona és el mitjà de comunicació escènic de referència a Catalunya. Cada setmana t’actualitzem amb les millors novetats, entrevistes, reportatges exclusius, seleccions d’espectacles, pòdcasts… No et perdis res del que passa a la cartellera teatral!

Articles relacionats
Llegir teatre: opcions, novetats i recursos

Llegir teatre: opcions, novetats i recursos

Tot i que el teatre està pensat per ser viscut sobre l’escenari, la lectura de textos dramàtics obre una porta privilegiada a la intimitat de la paraula escrita. Llegir teatre […]

El teatre com a eina de transformació social

El teatre com a eina de transformació social

Aquesta primavera, dues entitats que desenvolupen una important tasca social presenten les seves noves propostes teatrals a Barcelona. Fantàstic Ramon, d’Escenaris Especials, i Càsting, de Teatre al Ras, són dos […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!